Bedrijfshulpverlening

Opleidingsduur: 2 dagen   -1 dag levensreddende handelingen
                                     -1 dag ontruiming/ kleine blusmiddelen

Opleiding met e-learning woensdag 16 en 30 oktober 13.00- 16.00 uur

De opleidingen worden gegeven in het Scoutinggebouw van Ashanti, Prismalaan 18, 2718 CX Zoetermeer.

Alle dagen worden met een toets van het NIBHV afgesloten.
Het BHV diploma is 1 jaar geldig en moet ieder jaar worden geüpgraded.

BHV- herhalingscursus:

Duur 1 dag.
Op deze dag worden alle praktische handelingen weer herhaald en opgefrist.
Eventuele nieuwe leerstof aangeleerd.
Brandjes geblust en gewerkt met lotusslachtoffers.
Na de competentie verklaring wordt het BHV- certificaat weer voor 1 jaar verlengd.

Herhalingscursus BHV 1 dag

Woensdag                 9 oktober op locatie

Vrijdag                      11 oktober 2019   lestijd 9.00-16.00 uur Scoutinggebouw Ashanti, Prismalaan 18, 2718 CX Zoetermeer

Donderdag                14 november 2019      lestijd 9.00-16.00 uur Scoutinggebouw Ashanti

Woensdag                20 november,

Er zijn meer dagen beschikbaar op locatie. Ook is het mogelijk op uw locatie de lessen te verzorgen.

Neem gerust contact op en wij bespreken alle mogelijkheden.

U kunt zich nu reeds via het contactformulier, per e-mail of telefonisch aanmelden.

Annuleringsvoorwaarden:

Annuleringen dienen altijd schriftelijk te gebeuren. Bij annulering tot 2 weken voor aanvang van de cursus is 50% van het cursusgeld verschuldigd.
In alle overige gevallen is het volledige bedrag verschuldigd. Het is echter wel mogelijk, indien dit vooraf schriftelijk is kenbaar gemaakt, een plaatsvervanger deel te laten nemen aan de cursus.

Voor overige vragen kunt u altijd bij ons terecht.