alt                           alt                        alt

Deze cursus is speciaal bedoeld voor een ieder die kinderen heeft, er mee omgaat of met kinderen werkt.

De cursus is praktisch en doel gericht.

EHAK  EHBO aan kinderen
Opleidingsduur:  1 dag of  2 dagdelen
Tijdens deze cursus worden alle specifieke kinderletsels besproken en geoefend.
Veiligheid, kindermishandeling, kinderreanimatie, verslikking, botbreuken, verstuiking, ontwrichting, brandwonden, vergiftigingen, diverse verwondingen. Insectenbeten, bloedneus, enz.
Deze cursus wordt afgesloten met een examen volgens de gestelde richtlijnen van het Oranje Kruis. U ontvangt dan een geregistreerd certificaat van het Oranje Kruis. Dit certificaat moet om de 2 jaar verlengd worden.

Opleiding Eerste hulp aan kinderen met geregistreerd oranje kruis certificaat.

Woensdag 19 december 2018     9.00-16.00 uur Scoutinggebouw Ashanti, Prismalaan 18, 2718 CX Zoetermeer

U kunt zich nu reeds voor de opleiding via het contactformulier aanmelden.

EHAK herhalingscursus

Woensdag  27 maart 2019        9.00- 12.00 uur Scoutinggebouw Ashanti, Prismalaan 18, 2718CX Zoetermeer

Vrijdag       29 maart 2019        9.00- 12.00 uur Gouwebloem, Waddinxveen

Zaterdag    30 maart 2019         9.00- 12.00 uur Fithealth, Rakkersveld 243, Zoetermeer

Herhalingsles:  1 dagdeel per jaar
Herhaling kinderreanimatie en alle praktische handelingen.
Uitbreiding en verdieping van de leerstof.
Het oranje kruis certificaat EHAK- kinderen wordt om de 2 jaar verlengd.

Zodra u bij ons geregistreerd staat en jaarlijks de cursus volgt, zorgen wij dat u de verlenging rond de vervaldatum zal ontvangen.

alt     alt    alt